Nike Premiership 2oo8
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Campionat de Fifa 2008 cu transferuri

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Reguli Nike Premiership

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
Admin
Administrator
Administrator
Admin

Data de înscriere : 08/07/2008
Varsta : 28
Localizare : Bucuresti

Reguli Nike Premiership Empty
MesajSubiect: Reguli Nike Premiership   Reguli Nike Premiership EmptyMier Iul 09, 2008 8:57 am

Nike Premiership 2oo8 - Info reguli

Nike Premiership 2oo8 este un campionat de fifa 2008 cu transferuri.De asemenea poti creste ovrl , sau poti cumpara diferiti jucatori la Free Agent.Este un campionat frumos in care primim doar manageri seriosi.
Regulament

A se citi cu mare atentie :

Scorurile decise de organizator / moderatori altfel decât prin meci vor fi următoarele:

1. 1 - 0 va marca meciul tras la sorți
2. 3 - 0 va marca meciul pierdut prin neprezentarea adversarului sau refuzul acestuia de a juca.
3. 5 - 0 va marca pierderea meciului pentru accidentarea a cel putin 3 jucatori ( JUCATI CURAT FARA "A" DECAT DACA STII SA-L FOLOSETI SI CAND SA-L FOLOSESTI !!! )
5. 10 - 0 va marca pierderea meciului pentru înjurături sau chiar, dacă procedeul se repetă iterativ, instigare (de genul "ești varză", etc.)
6. Pentru abandon clar in timpul meciului se decid următoarele scoruri :
- 3 - 0 va marca pierderea meciului pentru abandon în timpul partidei la un scor cu diferență de minim 1 gol.
- 7 - 0 va marca pierderea meciului pentru abandon în timpul partidei la un scor cu diferență de minim 3 goluri.
- 14 - 0 va marca pierderea meciului pentru abandon în timpul partidei la un scor cu diferență de minim 6 goluri.

Întreruperea conexiunii

Daca conexiunea intre 2 jucatori nu poate fi realizata cu ipul normal Acestia pot folosi un program pe nume hamachi ! Acest program va da un nou ip cu care poti juka ! Amandoi jucatori ca sa poata juca trebuie sa aiba programul deschis in timp ce joaca! Acest program il puteti lua de pe google scriind in casuta download hamachi !Programul hamachi poate fi luat de aici!

http://www.softpedia.com/get/Internet/File-Sharing/Hamachi.shtml

http://download.chip.eu/ro/Hamachi-1.0.2.5_123917.html

În cazul întreruperii unui meci din cauza unei conexiuni slabe, se va ține cont de minutele jucate și de scorul înregistrat în acel moment. Spre exemplu un meci întrerupt în minutul 20, se va relua și se va juca până în minutul 70, (în nici un caz nu se va proceda la pasarea mingii între jucători în primele 20 de minute). După însumarea a 90 de minute scorul se va cumula și se va determina rezultatul final al partidei. În cazul în care un jucător primise o eliminare înainte de întreruperea conexiunii, se va recreea situația – imediat din acel moment urmând a se juca minutele restante

Tragerea de timp

Este interzisă tragerea de timp la FIFA 08 și se sancționează chiar cu pierderea meciului ! ( Prin tragere de timp se ințelege pasarea continuă a mingii de minim 15 ori între apărători sau mijlocași în terenul propriu fără ca adversarul să intervină. Când portarul are mingea în mână și apare că sau scurs cele 6 secunde nu se consideră tragere de timp că el oricum degajează singur. De exemplu oprirea jucătorului din meci în terenul advers sau lângă linia de colț nu se consideră tragere de timp, pentru că acțiunea se desfașoară în terenul adversarului !

Reguli generale

La finalul jocului, este interzisă deconectarea înainte de apariția statisticii finale ! DACA MECIUL ESTE EGAL UN JUCATOR APASA PE "ESC" SI INTRA LA "MATCH FACTS" si face print screen la imaginea cu marcatorii !!!

Regula print-screen-ului.

1. Nici-o reclamație nu va mai fi luată în considerare dacă nu conține PRINT-SCREEN sau DOVADĂ la ceea ce se reclamă. În cazul în care este vorba de o înjurătură pe YM, se va pune PRINT-SCREEN cu imaginea din arhivă de YM.
2. La finalul fiecarui meci se face print-screen la statistica finala , cea cu marcatorii !! Daca un meci este jucat si eu nu primesc nici un print-screen ( ori primesc dar nu este bun ) acel meci nu se ia in calcul !!

Toate reclamațiile care nu se vor prezenta în acest format se vor șterge de către moderatori.

Dovezi clare de neprezentare

Organizatorii nu au voie să acorde câstigarea cu 3 - 0 a meciului de către unul dintre jucători până nu se obțin DOVEZI CLARE (nu prin simple copy-paste din arhiva de YM) asupra incercărilor de contactare. Este considerată cea mai bună dovadă postarea in minim 3 (trei) zile consecutive de mesaje pe forum pentru impulsionarea adversarului în a juca la care nu s-a răspuns deloc pe forum. Organizatorii trebuie să încurajeze obținerea acestei dovezi și să descurajeze folosirea ca dovadă a arhivei de YM. Se poate acorda 3-0 și dacă concurentul postează la terminarea termenului o arhivă de mess într-un PRINT-SCREEN în care a căutat adversarul în 3 zile diferite! Organizatorii care vor acorda fără dovadă victorii cu 3 - 0 vor pierde dreptul de organizare, vor rămâne imediat fără cupele pe care le organizează și vor suferi sancțiuni (avertisment, lista neagră, dezactivare cont) în funcție de gravitatea abaterii.

Dacă meciul nu s-a jucat și nu există dovezi clare de nicio parte, meciul se anulează (dacă se desfășoară în grupe) sau se trage la sorți (preferabil de către un moderator cu martori).

Penalizari

Cine injura este penalizat cu 100 milioane !!
Cine abandoneaza clar un meci este penalizat cu 100 milioane !!
Cine nu se prezinta la un meci dupa mai multe asteptari primeste 50 milioane amenda !!
La 5 penalizari esti dat afara !

Setari

Jocu-World Class
GK-World Class
Timp-6min
Restul setarilor sunt alese dupa preferinta

GO GO GO
Sus In jos
https://nikepremiership2oo8.forumgratuit.ro
lungutescu
Moderator
Moderator
lungutescu

Data de înscriere : 09/07/2008

MesajSubiect: Important   Reguli Nike Premiership EmptyJoi Iul 10, 2008 3:00 pm

La sfarsitul meciului se face print screen la statistik finala de catre amandoi jucatori si ii este trimisa unuia dintre admini sau moderatori ! Imi puteti trimite mie print screenurile la id marius_forzzasteaua07@yahoo.com si voi avea eu grija sa le publik pe site Wink
Sus In jos
lungutescu
Moderator
Moderator
lungutescu

MesajSubiect: Setari   Reguli Nike Premiership EmptyJoi Iul 10, 2008 3:01 pm

Setari

Jocu-World Class
GK-World Class
Timp-6min
Injuri:on
offside:on
Restul setarilor sunt alese dupa preferinta
Sus In jos
mario

Data de înscriere : 11/07/2008

MesajSubiect: Re: Reguli Nike Premiership   Reguli Nike Premiership EmptySam Iul 12, 2008 1:14 pm

Mai setarile nu au nici o legatura cu jocul pe net...eu am jucat cu o gramada de oameni si nu avea legatura cu asta...asa ca eu le las cum is ca se conecteaza si se pun setarile de pe retea
Sus In jos
lungutescu
Moderator
Moderator
lungutescu

MesajSubiect: Catre mario   Reguli Nike Premiership EmptySam Iul 12, 2008 1:24 pm

Bai baiatule intelege dak eu dau host si am 2 min se joaka 2 min ! COnteaza cn da host nu cel kre da connect
intelege !

----------------
Marius 4 Fifa
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Reguli Nike Premiership   Reguli Nike Premiership Empty

Sus In jos

Reguli Nike Premiership
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare